366615.jpg

  • Jan. 5th, 2007 at 8:19 AM

Tapasin tyttösen muutama kuukausi sitten paikallisella klubilla. Ihan sattumalta istuin hänen pöytäänsä, kun muualla ei ollut tilaa ja kohteliaisuuttani aloin jutustella hänelle niitä näitä. Odotin aika viileää vastaanottoa, sillä olinhan juuri tuiki tuntemattomana keskeyttänyt tytön ja hänen poikaystävänsä kahdenkeskisen keskustelun. Yllätyin, kun tyttö alkoikin jutella sangen ystävällisesti takaisin. Jostain syystä ajauduimme keskustelemaan aktivismista ja siihen liittyvistä asioista, kun eräs kaveripoikani tuli keskeyttämään ja tivasi, että mistä pirusta mie nyt olen taas riitelemässä. Hassu poika. Mehän vain keskustelimme, tosin ehkä turhankin intoutuneesti. Repesimme tytön kanssa nauramaan ja hän halasi minua vakuuttaen kaveripojalleni, ettei tässä mistään riidasta ole kyse.
Se vilpitön ele tytössä sai minut rohkaistumaan ja pyytämään tyttöä 'treffeille'. Tosin siinä vaiheessa tahdoin vain tutustua häneen paremmin ilman taka-ajatuksia.. Vaihdoimmekin sitten puhelinnumerot ja päätimme tavata, kun hän on seuraavan kerran käymässä tässä kaupungissa.

Näin siis tapasin Merin, niin kovin suloisen tyttölapsen. Muutaman vuoden hän on minua nuorempi, mutta kemiamme pelasivat jo heti ensitapaamisesta lähtien. Mutta ehkä menemme kuitenkin tarinassa eteen päin siihen hetkeen, kun hän sitten ilmoitti olevansa taas kaupungissa ja ehdotti tapaamista uuden vuoden aattona.

Se alku oli kyllä kovin hankala, koska vaelsimme illan omissa kaveriporukoissamme ja satuimme aina olemaan eri kuppiloissa. Mutta viimein, tosin aika loppu illasta päädyimme molemmat siihen samaiseen klubiin, jossa olimme ensimmäisen kerran nähneet. Hän soitti minulle, että olisi odottamassa minua tietyssä pöydässä klubin nurkassa. Hän vilkutti miulle jo kaukaa miut tunnistaessaan. Sitä toivoinkin, koska olin jo unohtanut minkä näköinen tämä tyttö oli (noloa?). Halasimme heti ensimmäiseksi ja tyttö tahtoi lähteä siitä kanssani jonnekin muualle istumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Noh, ei aikaakaan kun sopivan tyhjän nurkkauksen löytäessämme sattui taas eräs kaveripoikani (hmh.. juu, olen melki aina poikaporukalla kuppilassa..) taas keskeyttämään meidät. Tahdoimme olla hetken kaksin, joten tyttö keksi, että hommaisi jostain kaverilleni tassiseuraa ja pian hän saapuikin joku random venäläinen blondi mukanaan ja kaveripoikani siitä innostuneena sitten katosi paikalta.
Seuraavaksi tapahtuikin jotain hyvin omituista.. en oikeastaan edes osaa kertoa, kuinka se kaikki kävi, mutta melkein saman tien kun Ossi oli paikalta hävinnyt, löysin itseni pusuttelemasta tuota tyttöstä.
Herttinen, luulin hänen olevan hetero, mutta näin ei ilmeisesti asia ollut ollenkaan, sillä ei hän tuota yhtäkkistä päähän pistoani kovin pahakseen ottanut. Oikeastaan se olin minä, joka enemmän tilanteesta oli hämillään.

Pian sen jälkeen tulikin valomerkki ja lähdimme molemmat omille tahoillemme jatkamaan iltaa. Ehdimme kuitenkin sopia, että tapaisimme vielä.

Tiedän, että hän edelleen seurustelee sen pojan kanssa ja olenkin vähän ymmälläni tästä asetelmasta. Onko tyttö vain niitä kokeilunhaluisia heitukoita vai onko hän oikeasti kiinnostunut minusta? Onko tytöllä tapana tehdä tuollaisia tempauksia, silloin kun poikaystävä ei ole mukana? En tiedä, millainen on seuraava siirtoni, sillä en tahdo kuitenkaan sekoittaa heidän kahden välejä muutaman pusun tähden.. Enkä oikein tiedä omista tunteistanikaan. En ole sitä helposti ihastuvaa tyyppiä, mutta pienen kiinnostuksen hän on ehkä minussa saanut herämään.
Tuskin maltan odottaa, että näen hänet seuraavan kerran ja ehkä saamme juteltua asioista vähän enemmän. Ennen kaikkea pääsisimme tutustumaan toisiimme..